DEMI KRUIJSSEN

Mijn naam is Demi Kruijssen. Van jongs af aan wist ik het al: ik word kapster en ooit open ik mijn eigen kapsalon. Die droom is werkelijkheid geworden.

Ik ben ontzettend trots dat ik mijn eigen kapsalon heb mogen openen. Met veel liefde, plezier en passie voer ik mijn beroep uit en dat wil ik met jullie allemaal delen.

Zo heb ik er ook voor gekozen om een warme huiselijke salon te creëren, waar iedereen zich thuis mag voelen. Jong en oud, dames, heren, kinderen iedereen is welkom!

Door mijn prijzen scherp te houden hoop ik betaalbaar te zijn voor iedereen, zodat ik iedereen kan helpen en natuurlijk tevreden de deur uit kan laten gaan! Mede dankzij het merk KC Professional, waar wij mee werken, kunnen wij onze prijzen scherp houden. Dit is ook voor jullie een enorm groot voordeel, want hierdoor kan je thuis het gewenste resultaat behouden zonder dat je heel veel geld kwijt bent.

Onder het genot van een bakje koffie, kopje thee of een glaasje fris neem ik alle tijd voor iedereen. Hopelijk zie ik jullie snel in mijn salon: Unique by Demi.

Liefs Demi.